Kunnossapidon työnjohtaja, Billnäsin tehdas

Etsimme Fiskarsin Billnäsin tehtaalle Raaseporiin vakituiseen työsuhteeseen

KUNNOSSAPIDON TYÖNJOHTAJAA

jonka pääasiallisena tehtävänä on tehtaan mekaanisen kunnossapidon sekä työkalujen huolto- ja asennustöiden suunnittelu ja johtaminen. Kunnossapidon työnjohtaja huolehtii oman alueensa resurssien, varaosien ja tarvikkeiden suunnittelusta ja hankinnasta.  Tärkeä osa työnjohtajan teh­tävää on toimia esimiehenä reilun 10 hengen tiimille. Esimiehen tehtäviin kuuluvat päivittäis­joh­ta­misen lisäksi mm. oman alaisten ammatillisesta kehittymisestä ja työturvallisuudesta vastaa­minen. Tehtävässä tarvitaan noin viiden vuoden esimieskokemuksen lisäksi hyviä ihmissuhde­tai­toja, koska toimit oman tiimisi lisäksi yhteistyössä koko tehtaan henkilöstön kanssa. Tehdas toi­mii kolmessa vuorossa sunnuntai-illasta perjantai-iltaan. Työnjohtaja tekee pääosin päivätyötä, mutta edellytämme valmiutta toimia joustavasti tuotannon vaatimusten mukaisesti sekä valmiu­den tehdä tarvittaessa myös hälytysluonteista työtä. 

Odotamme Sinulta

•       tehtävään soveltuvaa teknistä koulutusta, esimerkiksi teknikko, AMK-insinööri tai vastaava

•       kokemusta työnjohdosta yli viiden vuoden ajalta sekä kokemusta valmistusyksikön kunnossa­pidosta

•       halua menestyä työssäsi ja jatkuvasti kehittää työtehtäviäsi

•       halua kasvaa, kehittyä ja kykyä sitoutua tehtävään

•       oma-aloitteisuutta, joustavuutta sekä organisointi- ja yhteistyökykyä

•       analyyttisyyttä, ennakoivaa toimintatapaa ja hyvää paineensietokykyä 

•       hyvää suomen ja englanninkielen taitoa, sillä toimimme kansainvälisessä yrityksessä, jonka virallinen kieli on englanti. Ruotsin kielen osaamisesta on tehtävässä etua. 

•       tuntemus ruiskupuristusprosesseista sekä arrow -kunnossapitojärjestelmästä katsotaan eduksi hakijalle

Tarjoamme hyvälle tekijälle mielenkiintoisen työn. Kiinnostuitko? Lähetä ansioluettelosi ja hakemuksesi palkkatoiveineen sähköisen rekrytointijärjestelmämme kautta viimeistään 24.4.2019. Lähetä kuitenkin hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut jo hakuajan kuluessa ja etenemme rekrytointiprosessissa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa tehtaan johtaja Markku Salama puh. 040 560 8633 (9.4. klo 12 – 14 ja 16.4. klo 12 – 14) tai sähköpostitse markku.salama@fiskars.com

Hakuaika alkaa: 01.04.2019 17:00 UTC +03:00Hakuaika päättyy: 24.04.2019 23:59 UTC +03:00
Hakijan tiedot
Sukunimi *
Etunimi *
Puhelinnumero suositellaan täyttämään kansainvälisessä muodossa (esim. +358 50 1234 567)
Matkapuhelinnumero *
Sähköpostiosoite *
Vahvista sähköpostiosoitteesi *
LinkedIn -profiilin linkki
Postitoimipaikka
Maakunta / osavaltio
Maa *
Muuta
Mistä kuulit tästä työpaikasta?
Tarkenna halutessasi:
Oletko nyt tai aiemmin ollut Fiskarsin palveluksessa? *Tiedoston maksimikoko on 2048 kt. Sallitut tiedostopäätteet ovat: rtf, doc, odt, pdf, txt, docx. Tiedoston sisällön on myös vastattava päätettä.
Liitä CV
Tiedoston maksimikoko on 2048 kt. Sallitut tiedostopäätteet ovat: rtf, doc, odt, pdf, txt, docx. Tiedoston sisällön on myös vastattava päätettä.
Liitä hakemuskirje
Tiedoston maksimikoko on 2048 kt. Sallitut tiedostopäätteet ovat: rtf, doc, odt, pdf, txt, docx. Tiedoston sisällön on myös vastattava päätettä.
Liitä portfolio tai muu liitetiedosto tarvittaessa
Olen tutustunut Fiskars-konsernin rekrytointijärjestelmän rekisteriselosteeseen ja hyväksyn että Fiskars-konserni käyttää tietojani rekisteriselosteen mukaisesti. *
Hyväksyn että hakemustietojani saa käyttää myös muissa mahdollisissa rekrytoinneissa seuraavan 9 kuukauden aikana.